НовиниПринтирай

Ръководството на Община Сапарева баня награди младите спортни надежди от общината

     

Ръководството на Община Сапарева баня награди младите спортни надежди от общината


 По време на Общинските празници в Сапарева баня кметът Калин Гелев, зам.-кметовете Славчо Коларски и Евелина Нешева наградиха младите спортни надежди от общината.           

      На тържеството, която се проведе в залата на НЧ "Просветен лъч - 1905", присъстваха всички млади състезатели от снежните спортове, както и техните треньори. От Общинското ръководство им бяха приготвили подаръци в знак на уважение, а преди това кметът и зам.-кметовете поздравиха младите спортисти и треньорите им.

 

      "В мое лице и в лицето на ръководството на Общината винаги ще имате необходимото разбиране и подкрепа", обеща кметът Калин Гелев. Той пожела на младите състезатели да бъдат винаги мотивирани и борбени във всяко едно начинание, което подемат, както и да прославят по цял свят община Сапарева баня.

 

      "Макар и в областта на биатлона, а не във всички спортове, вие сте нашата гордост. В много моменти сте ни карали да се чувстваме горди, че сме българи, че сме от Сапарева баня, защото нашите деца са най-добрите!", заяви зам.-кметът Евелина Нешева Тя подчерта, че Сапарева баня е това, което е, и се прославя с името си, благодарение на младите си състезатели най-вече. "Благодаря и на ръководството, което така добре подготвя децата и ги приема като свое семейство", каза още Нешева.

 

      "Пожелавам ви най-вече здраве и да не получавате никакви контузии, за да може да постигате най-добрите спортни резултати. Поздравявам ви и ви желая успехи!", каза зам.-кметът Славчо Коларски.