НовиниПринтирай

Областен информационен център – Кюстендил организира конкурс за есе на тема: „България в ЕС: 10 години по-късно”

 

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Конкурсът е отворен и право на участие имат лица, навършили 14 години, които биха желали за изразят своето становище по отношение на членство на България в ЕС.

 

 

 

ИЗИСКВАНИЯ

Всеки участник може да участва с едно есе. От авторите се очаква да споделят своето мнение за 10 годишното членство на България в ЕС и за мястото и ролята на страната ни в бъдеще.

Есето трябва да съдържа максимум 1500 думи и да е авторско. Заедно с есето, участниците трябва да попълнят и изпратят формуляр за участие.

 

КРАЕН СРОК


Крайният срок за изпращане на есетата e 09 май 2017г.

Есето, заедно с формуляра за участие може да се представи на място, в офиса на Областен информационен център - Кюстендил, сградата на читалище „Братство 1869", гр. Кюстендил, да се изпрати по пощата на адрес: гр. Кюстендил, ул. „Патриарх Евтимий" № 18, Областен информационен център - Кюстендил или на имейл: oic_kn@abv.bg

 

ОЦЕНЯВАНЕ И НАГРАДИ

Тричленна комисия ще оцени получените есета, като анонимността на авторите по време на оценката ще бъде запазена.

Критериите за оценка са:

-          придържане към темата на конкурса;

-          оригиналност на идеята;

-          ясна структура и аргументация.

Комисията ще отличи две есета - едно на първо и едно на второ място. Победителите ще бъдат обявени на 19 май 2017 г. по време на информационна среща, която ще се проведе в офиса на ОИЦ - Кюстендил. Информация за победителите ще бъде публикувана на фейсбук страницата на ОИЦ - Кюстендил и на Единния информационен портал за структурните фондове - www.eufunds.bg.

За победителя на първо място е предвиден таблет, а за определения на второ място - електронна книга. За всички участници са предвидени поощрителни награди.

 

Допълнителна информация за условията за участие може да получите на: oic_kn@abv.bg, 0876 172 766, 0876 172 788, 078 52 02 12.

 

 

Прикачени файлове

Формуляр за участие (170.00 KB)