НовиниПринтирай

Сапарева баня се рекламира в Международното туристическо изложение

       И тази година община Сапарева баня се включи в Международния туристически форум "Ваканция и СПА експо", който се провежда в дните от 15 до 17 февруари в Интер Експо център в София. Това е най-значимият международен форум в областта на туризма, който се провежда в България. 34-тото издание на форума е предназначено както за професионалисти, така и за широката публика.

       Сапарева баня участва в националния щанд, организиран от Министерство на туризма. В тазгодишното изложение курортната община се промотира със собствени рекламни материали.

 

      "През 2016 г. също се включихме във "Ваканция и СПА експо", като тогава взеха участие над 330 фирми от 22 страни. Днес, в първия ден на изложението, интересът към щанда на Сапарева баня е голям. Спираха се представители на туристически агенции, хотели, фирми от бранша и граждани. Тук имаме шанса да покажем възможностите за туризъм в Сапарева баня, да привлечем евентуални инвеститори и нови туристи", обясни Милен Колев - старши специалист "Търговия и туризъм" към Община Сапарева баня.