НовиниПринтирай

С тържествен водосвет общинска администрация Сапарева баня откри новопостроения Aрхеологически и исторически музей и кмета на общината прие официално знамето за домакинството на Световното първенство по планинско бягане 2016

 

        С тържествен водосвет ръководството на  общинска администрация Сапарева баня откри новопостроения Aрхеологически и исторически музей,изграден  съгласно сключен  Договор за безвъзмездна финансова помощ № 10/ 313 / 00272 от 19.12.2013 г., Мярка 313  по Програма за развитие на селските райони - 2007-2013г. 

 

     Димитър Кисьов - председател на Комисията по планинско бягане в Българската федерация по лека атлетика връчи тържествено  знамето на кмета на община Сапарева баня - инж. Сашо Иванов по повод  домакинството на  община Сапарева баня за Световното първенство по Планинско бягане - 2016г. !

 

         Сапарева баня стана първия град в света, който е бил домакин на Балканиада, Европейско първенство и  ще бъде Световен шампионат по планинско бягане.  Европейското първенство, което Сапарева баня организира бе обявено за най-доброто в историята. Сигурен съм, че и световното първенство ще влезе в историята на ИААФ, като най-добре проведеното" президентът на БФЛА Добромир Карамаринов.

Прикачени файлове

9 (1.02 MB)