НовиниПринтирай

Да посрещнем заедно Дядо Коледа и тази година!

Вашите деца очакват ли своите подаръци от Дядо Коледа?

 

     Община Сапарева баня и Народно читалище "От  Извора - 2013", Ви канят заедно да посрещнем с коледен концерт  пристигането на Дядо Коледа от далечна Лапландия край Елхата на площада на град Сапарева баня  на 26.12.2013г. /петък/от 13:00 часа .


      А ако искате да изненадате и приятно Вашите деца с посещение на Дядо Коледа у дома, заявете Вашето желание  за участие в  Клуб на жената "От извора", нaходящ се в задния двор на ОУ "Христо Ботев" , всеки работен ден до 17:00 часа.

 

      Подгответе   подаръците -изненади за децата си с надписан адрес за доставка- улица, номер и трите имена на  получателя,както и телефон за връзка.  Заедно с таксата от 5 лева, която включва разходите за посещението на Дядо Коледа до Вашия дом, предоставете  Вашите подаръци на   горепосочения адрес в указания срок !

 

     Дядо Коледа ще предаде магията на  коледния дух и топлината на празника на Вашите деца, поднасяйки им от Ваше име така желаните от тях през цялата година подаръци на 26.12.2014г. от 09:00 до 12:00 часа.

    Дядо Коледа  съществува и сбъдва желания, запазете детето в себе си и  радостта на децата  Ви да вярват в чудесата на Коледа и дядо Коледа!

 

Краен срок за подаване на заявки от родителите

 23.12.2014г. - 12:00 часа