НовиниПринтирай

Обявление на вакантна длъжност в Сухопътни войски за приемане на военна служба на лице, изпълнявало военна служба (кадрова военна служба)

 

 

ВОЕННО ОКРЪЖИЕ  II СТЕПЕН - КЮСТЕНДИЛ

 

                                  ОФИС ЗА ВОЕНЕН ОТЧЕТ ОБЩИНА САПАРЕВА БАНЯ

                            п.к. 2650, ул.,,Германея№1за контакти: тел: +3598 84911407

 

 

 

 

 

 

 

 

 

О Б Я В Я В А Н Е

 

на вакантна длъжност в Сухопътни войски за приемане на военна служба на лице, изпълнявало военна служба

 (кадрова военна служба)

 

 

 

  1. Със заповед № ОХ-877/11.10.2023 г. на министъра на отбраната е обявена 1 (една) вакантна длъжност за офицер във военно формирование 34200Шумен, която следва да се заеме от лице, изпълнявало военна служба (кадрова военна служба).

 

2. Кандидатите за вакантната длъжност е необходимо да отговарят на изискванията на чл. 141, ал. 6 от Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България(ЗОВСРБ):

 

3. Определям командира на военно формирование 34200Шумен за длъжностно лице, отговорно за провеждане на процедурата по избора на лице, изпълнявало военна служба.

 

4. Кандидатите за вакантната длъжност лично да подадат писмено заявление за участие в конкурса, чрез структурите на ЦВО, до съответното длъжностно лице по т.3, в срок до 10.11.2023г., включително.

Същите да бъдат попълнени четливо, като задължително да се посочва адрес, телефонен номер и актуален e-mail адрес за кореспонденция.

 

 

 

Пълния текст на обявата, може да прочетете в прикачения файл!

 

За повече информация, моля посетете офиса за водене на военен отчет в общината!