Технически услуги > ОбявленияПринтирай

Решение № СО – 41 – ЕО/2023 г. на Директора на Регионална инспекция по околна среда и води – София за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка (ЕО) на Подробен устройствен план - план за застрояване (ПУП-ПЗ) за поземлен имот № 653

СЪОБЩЕНИЕ

          Съгласно чл. 15, т. 1 от Наредбата за условията и реда за извършване на екологична оценка за планове и програми, съобщаваме за постановено на 17.03.2023 г. от Директора на Регионална инспекция по околна среда и води – София, Решение № СО – 41 – ЕО/2023 г. за преценяване на необходимостта от извършване на екологична оценка (ЕО) на  Подробен устройствен план - план за застрояване (ПУП-ПЗ) за поземлен имот № 65365.26.6, местността "Ридо" в гр. Сапарева баня, общ. Сапарева баня, за промяна предназначението му от земеделска земя в земя с неземеделски нужди, с цел изграждане на площадки за третиране на отпадъци, с възложител Община Сапарева баня.

          С характер да не се извършва екологична оценка.

         Съобщението е поставено за обществен достъп на информационното табло в сградата на Община Сапарева баня, за период от 14 дни, считан от 22.03.2023 година.

         Решението се намира в отдел „АГКСП“. Достъпът до него е по реда на Закона за достъп до обществена информация.

 

/публикувано на 22.03.2023 г./