НовиниПринтирай

Обява Висшето военноморско училище (ВВМУ) „Н. Й. Вапцаров“ обявява прием на курсанти за учебната 2023 – 2024г.

О Б Я В А

 

Висшето военноморско училище (ВВМУ) „Н. Й. Вапцаров“

обявява прием на курсанти за учебната 2023 – 2024г. 

 

 1. За учебната 2023/2024 г. във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ се обявява записване на курсанти с 5 годишен срок на обучение по специалността „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“ в професионално направление „Военно дело“, редовна форма за придобиване на висше образование на образователно-квалификационна степен „Бакалавър “ и по следните специализации:

1.1. Корабоводене;

1.2. Корабни машини и механизми;

1.3. Военноморски комуникационни и радиотехнически системи;

1.4. Кибероперации;

1.5. Мехатроника;

1.6. Военноморска логистика;

2. За учебната 2023/2024 във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров“ - Варна обявява записване на курсанти редовна форма на обучение с 6-годишен срок на обучение за придобиване на образователно-квалификационна степен „Бакалавър“ по специалността „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво“ в професионално направление „Военно дело“ и по специалност „Медицина“ в МУ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна.

Сред предимствата на висшето военно образование са пълната държавна издръжка, гарантираната професионална реализация и сигурното кариерно развитие на бъдещите офицери.

 

Ако сте отговорна и целеустремена личност, обичате предизвикателствата и сте готови да служите на Родината, ако искате да имате сигурна и престижна професия, която позволява постоянно да повишавате своята квалификация, да развивате уменията си и да се самоусъвършенствате, може да посетите Военно окръжие II_ра степен Кюстендил и офисите за военен отчет в общини Сапарева баня, Бобов дол и Бобошево.

 

За повече информация, моля посетете офиса за водене на военен отчет в общината!

 

Пълния текст на обявата, може да прочетете в сайта на ВВМУ                „Н. Й. Вапцаров“http:/www.naval-acad.bg/contacts-bg!