НовиниПринтирай

В рамките на инициативата на „Нестле за Живей Активно“ 2021 в двора на СУ „Христо Ботев“, гр. Сапарева баня се състоя още една инициатива организирана от Община Сапарева баня. Бяха проведени футболни турнири, на 24.09.2021 г. футболен турнир за деца и н

   В рамките на инициативата на „Нестле за Живей Активно“ 2021 в двора на СУ „Христо Ботев“, гр. Сапарева баня  се състоя още една инициатива организирана от Община Сапарева баня. Бяха проведени футболни турнири, на 24.09.2021 г.  футболен турнир за деца и на 25.09.2021 г. футболен турнир за мъже

 

         Общо в футболната надпревара се включиха около 90 участника. Във футболния турнир за деца, участие взеха пет отбора, които включваха деца на възраст от 6 до 10 години.    Всички отбори бяха наградени с топки, осигурени от Община Сапарева баня, а първите три отбора получиха и купи за първо, второ и трето място. Наградите бяха връчени от Калин Гелев – кмет на Община Сапарева баня.

        Футболния турнир за мъже беше открит с демонстративен двубой между отбора на Общинска администрация-Сапарева баня, начело с кмета Калин Гелев и отбора на ветераните от ФК „Германея“. След оспорваната битка и много емоции резултата завърши 5:6 в полза на отбора на ветераните.

        В турнира участие взеха още четири отбора, които в нагорещена обстановка се бореха за първото място и най-голямата купа.  Финалният мач между класиралите се за финала два отбора завърши с равен резултат и победителят беше определен след изпълнение на дузпи.

        Отличията бяха връчени от Крум Крумов – треньор на ФК „Германея“.

        С тези две мероприятия успешно приключиха организираните от Община Сапарева баня спортни активности и здравословни събития в рамките на инициативата за балансирано хранене и активен начин на живот на „Нестле за Живей Активно“ 2021, с партньорството на Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

     

 

 

 Спортувай, храни се здравословно, дай своя пример за по-добър живот!

Прикачени файлове

1111 (160.67 KB) 2222 (214.20 KB)