НовиниПринтирай

Съболезнователен адрес от председателя на ОбС -Сапарева баня

 

СЪБОЛЕЗНОВАТЕЛЕН    АДРЕС

 


УВАЖАЕМО СЕМЕЙСТВО,

 

  Позволете ми в този тежък момент от името на Общински Съвет Сапарева баня и лично от мое име да поднеса нашите най-искрени съболезнования и съпричастност по повод смъртта на инж. Сашо Иванов.

    Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, заслужил уважението на своите близки, приятели и съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път и всеотдайност към семейството и обществото.

    Сашо Иванов бе не просто Наш колега, а изключителен човек и професионалист. През годините пълната му отдаденост като кмет на Община Сапарева баня, а и като заместник кмет преди това, до вчера общински съветник, будния му дух и отговорността към работата се превърнаха в еталон за поведение, подражание и успех.

     В моето съзнание завинаги ще останеш един добър ръководител и приятел, с когото имах удоволствието да работя и познавам.

    Мъдрите казват, че никой не умира наистина, щом има кой да го помни и обича. Ще го запомним като добър човек и общественик, оставящ след себе си ярка следа, която няма да бъде забравена, а делото му ще остане завинаги.

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ!

ПОЧИВАЙ В МИР, САШО!

 

 

инж. Васил Маргин -
председател на Общински съвет

Сапарева баня