НовиниПринтирай

Ден на детето в община Сапарева баня бе отбелязан с водосвет на 2-те обновени бази на детска градина "Св.Анна" по проект,финансиран по ПРСР 2014-2020

Тържествено и с водосвет днес бяха открити двете изцяло обновени бази на детска градина "Св. Анна" в община Сапарева баня. Изцяло ремонтирани по проект са базите на градината в селата Ресилово и Овчарци, като предстои реновиране и на централната сграда в Сапарева баня.Лентата на обновените обекти преряза кметът на общината Калин Гелев, а откриването уважиха народният представител Радослава Чеканска и зам. областният управител на Кюстендил д-р Матей Попниколов.

 

Сред присъстващите на церемонията бяха също зам.-кметовете Емилия Елчинова и Славчо Коларски, служители на Общинска администрация и персоналът на детската градина.Тържественото откриване бе съчетано и с Деня на детето - 1 юни. Всички присъстващи на празника малчугани получиха подаръци и бяха поздравени от Кмета на общината и неговите гости. Подаръци бяха предвидени и за децата в ДГ „Св. Анна" в Сапарева баня.