Предстоящи събитияПринтирай

Областен информационен център – Кюстендил ще представи в Сапарева баня подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани”

 На 19 април, четвъртък, Областен информационен център - Кюстендил, съвместно с експерти от Национална служба за съвети в земеделието, ще представят подмярка 6.1 „Стартова помощ за млади земеделски стопани", ПРСР. Обяснителната среща в Сапарева баня ще се състои утре, от 13:30 ч., в Заседателната зала на Общината.

 Експерти от Националната служба за съвети в земеделието, които оказват подкрепа на кандидатите при подготовката на бизнес плана и всички необходими документи, ще представят условията за кандидатстване по подмярката. Любомира Велинова от ОИЦ - Кюстендил ще представи функционалностите на Информационна система за управление и наблюдение на средствата от ЕС (ИСУН 2020), посредством която ще става подаването на проектните предложения по подмярката.

Поканени са всички заинтересовани граждани от община Сапарева баня, като не се изисква предварителна регистрация за участие.

 

Пресцентър Община Сапарева баня

18.04.2018