НовиниПринтирай

ОИЦ – КЮСТЕНДИЛ ОРГАНИЗИРА СЕМИНАР ЗА ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ

Областен информационен център – Кюстендил (ОИЦ – Кюстендил ) ще проведе семинар на тема: „Условия за кандидатстване по подмярка 4.1.2 Инвестиции в  малки земеделски стопанства и подмярка 6.1 Стратова помощ за млади земеделски производители от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2014 – 2020”. Детайлите по подготовката на проекти и процеса на кандидатстване по двете подмерки ще бъдат разяснени от експерти от Национална служба за съвети по земеделието, град Кюстендил, в ангажиментите на които е включено безплатното изготвянето на бизнес планове и заявления за кандидатстване по подмярка 6.1., както и по други подмерки от Тематичната подпрограма за развитие на малките стопанства.


Семинарът ще се проведе на 12 октомври (четвъртък) от 11:00 ч. в залата на Килийното училище, гр. Кюстендил. Семинарът е предназначен за земеделски производители от област Кюстендил. На семинара могат да присъстват и всички заинтересовани граждани, които проявяват интерес към кандидатстване и изпълнение на проекти по ПРСР 2014 – 2020 г.

 

Участието е безплатно и не се изисква предварителна регистрация. При необходимост от допълнителна информация може да се обръщате към ОИЦ – Кюстендил на тел. 078/ 52 02 12.