Предстоящи събитияПринтирай

Общински празници в Сапарева баня- 2017

 

     С детски футболен турнир и концерт на популярния сръбски изпълнител Мирослав Илич ще бъдат открити Общинските празници в Сапарева баня. Откриването ще бъде на 26-ти май /петък/ от 19:00 ч. при символа на Сапарева баня - 103-градусовия Гейзер.

    От 15:00 ч. на стадиона в Сапарева баня ще започне детският футболен турнир "Сапарева баня 2017". Турнирът ще бъде под патронажа на кмета Калин Гелев и легендарния български треньор Димитър Пенев. Футболният турнир се организира за първа година и е по повод Международния ден на детето - 1-ви юни. Награждаването на победителите ще се състои същата вечер на амфитеатър "Гейзера", по време на официалното откриване на Общинските празници.

 

    Празничният концерт на Мирослав Илич ще започне от 20:00 ч. Преди това, в програмата ще се включи и Детският фолклорен ансамбъл "103 градуса" към НЧ "От извора - 2013" с ръководител Иван Начов.

    Концертът ще се състои на амфитеатър "Гейзера", а при лошо време - в големия салон на НЧ "Просветен лъч - 1905". Входът за всички мероприятия ще бъде свободен