НовиниПринтирай

СУ "Христо Ботев" в Сапарева баня отбеляза Деня на розовата фланелка

      Учениците от СУ "Христо Ботев" в град Сапарева баня и тази година отбелязаха Деня на розовата фланелка - Световния ден против тормоза в училище.

     Открит урок и беседа за агресията проведоха психологът и ресурсните учители пред учениците от 3 "б" клас. Децата участваха в различни ролеви игри, свързани с агресията и тормоза. Всеки един третокласник залепи собственоръчно написано послание върху дъската и прие да бъде посланик в борбата срещу тормоза в училище.

      За пети път от началото на учебната година се провежда урок по темата за вербалната и невербална агресия в училище, уточниха от СУ "Христо Ботев".

      Директорът Емилия Гелева и зам.-директорът Теменужка Добрева също подкрепиха кампанията "НЕ на тормоза, но не за ден!" и присъстваха на открития урок в 3-ти "б" клас.

 

      Във фоайето на първия етаж на сградата на училището бяха поставени и постери, изобразяващи розови фланелки. Всеки един от учениците на СУ "Христо Ботев" имаше възможност да напише на тях своето послание за толерантност, приятелство, ненасилие и проява на добро.