Предстоящи събитияПринтирай

Община Сапарева баня обявява ученически конкурс за есе и рисунка по повод 19-ти февруари

Тематичен конкурс за 19-ти февруари - паметната дата от обесването на Васил Левски - обявява Община Сапарева баня за всички ученици от СУ "Христо Ботев".

      Най-малките възпитаници на школото, които са от 1-ви до 4-ти клас, могат да участват в конкурса със своя рисунка /техниката е по избор/.

      Учениците от 5-ти до 7-ми клас могат да се включат с есе на тема: "Моят поглед към героизма на Апостола" /до две машинописни страници/.

      За всички ученици от 8-ми до 12-ти клас темата на есето в конкурса е: "Съвременният образ на Левски" /до две машинописни страници/.

       Творбите ще се оценяват от комисия. Конкурсът е с награден характер и всички победители ще бъдат поощрени. Най-добрите есета ще бъдат прочетени по време на тържественото честване на годишнината от обесването на Апостола. Тогава ще бъдат наградени и победителите в трите категории.

      Срокът за предаване на работите е до 15-ти февруари/сряда/ включително. Творбите ще бъдат приемани в СУ "Христо Ботев" и в Община Сапарева баня. Необходимо е материалите да бъдат придружени с информация за трите имена на участника, класа, личен телефон или имейл.