Предстоящи събитияПринтирай

Утре палят светлините на коледната елха в Сапарева баня

Утре вечер, на 9-ти декември, ще бъдат запалени официално светлините на градската коледна елха в Сапарева баня. Тържеството ще започне от 17:30 ч. на амфитеатър "Гейзера", а в програмата ще се включи Вокалната група към СУ "Христо Ботев". В 17:45 ч. светлините на елхата ще бъдат пуснати и тя ще заблести с цялата си красота, в програмата е предвидена и заря.

 

 
             За да поздрави своите най-малки приятели от общината, с шейна ще пристигне Дядо Коледа, придружен от Снежанка. Всяко дете, което желае, ще може да си направи професионална снимка с Белобрадия старец и Снежанка. Събраните средства от снимките ще бъдат дарени за благотворителна кауза. С тях ще бъдат подпомогнати за празниците деца сираци, самотни родители и деца със специални нужди. С това мероприятие ще бъде даден старт на благотворителната кампания за коледните и новогодишни празници в община Сапарева баня.

            Новото за тази Коледа е, че елхата ще грейне до 103-градусовия гейзер - символ на Сапарева баня. Със запалване светлините на елхата ще бъде даден старт на коледно-новогодишните празници в общината.