Предстоящи събитияПринтирай

Община Сапарева баня ще се рекламира в най-големия туристически форум за България "Ваканция и СПА експо"

      Община Сапарева баня ще се рекламира в най-големия туристически форум за  България "Ваканция и СПА експо", който се провежда ежегодно през месец февруари. Изложението ще се проведе в дните от 11 до 13 февруари 2016 г. в Inter Expo Centre, София.

      Община Сапарева баня ще участва в международната туристическа борса със собствени рекламни материали, които ще представи на щанда на Министерството на туризма. Представител от страна на Общинска администрация ще бъде Милен Колев - експерт по търговия и туризъм, ще има и представители на хотелиерите от община Сапарева баня. Рекламни материали на курортната община - дискове, брошури, картички, магнити, флаери и др. - ще бъдат представени и на щанда на Българския съюз по балнеология и спа туризъм, както и на щанда на списание "Туризъм и отдих". 

 

      На международния форум "Ваканция и СПА експо" представят своите продукти и услуги туроператори, хотели, балнеолечебни курорти и спа центрове, общини, национални туристически сдружения и други, свързани с туристическата индустрия от цял свят. Програмата на изложението предлага голям избор от дискусии и презентации по ключови за развитието на туризма теми, на бъдещи тенденции на световния туристическия пазар, както и представяне на многобройни проекти.