НовиниПринтирай

Покана за участие във I-ви Международен фолклорен фестивал Сапарева баня - 2015,който ще се проведе в рамките на 30 и 31 май 2015г. в град Сапарева баня

          

 

         Уважаеми любители на българския  песенен и танцов фолклор ,



Общинска администрация  Сапарева баня,Народно читалище „От-извора-2013" и ТВ „Родина", имат удоволствието да Ви поканят да  покажете  своето изкуствои умения на I-ви-я Международен фолклорен фестивал Сапарева баня - 2015,който ще се проведе в рамките на 30 и 31 май 2015г. в град Сапарева баня .

Срок за записване за участие до 20 май. Такси за участие във фестивала не се изискват.


Фестивалът е с конкурсен характер и се провежда в края на месец май в рамките на майските празници на община Сапарева баня. Възрастови ограничения за участие няма. Възрастта е от значение само в конкурсната програма и при оценяването.

 

Организационният комитет си запазва правото да фотографира, филмира, записва и излъчва в ефира на местни и национални медии, изпълненията на участниците с цел създаване на архив и реклама на фестивала , без да плаща права и обезщетения.Моля, оркестрите и музикантите на групи да бъдат в подходящо сценично облекло!


Подаване на заявки може да направите по електронен път и  телефон. Изпратете Вашата заявка  за участие по  електроната поща на един от следните имейли адреси:  iordanova_j@mail.bg, chitalishte_otizvora_2013@abv.bg. Заявката за фестивала може да свалите от сайта на община Сапарева баня на адрес: www.saparevabanya.bg , раздел „Предстоящи събития".За всеки състав или индивидуален изпълнител изпратете отделна заявка.Телефон за контакти: 0896847654 - Юлия Йорданова.


Нека покажем, че всички заедно можем да съхраняваме, разпространяваме и развиваме българското народно творчество в неговото многообразие, богатство и колорит.


Заповядайте!